Akadémia

Régóta tudjuk, hogy nagy a baj a bolygónkon, de talán csak napjainkban tudatosul bennünk, hogy milyen nagy. A fenntarthatóság nem elvont koncepció többé, hanem sürgető tennivalók hosszú sorozata. A környezeti, társadalmi és vevői nyomás hatására egyre több vállalat igyekszik összhangba hozni a működését a fenntarthatóság, a felelős üzletvitel követelményeivel. .

 

A 2019 áprilisában indult GREEN BRANDS Akadémia megszervezésével nekik próbálunk ehhez segítséget, támogatást nyújtani. Az a célunk, hogy az Akadémia rendezvényein minél több, a fenntarthatósághoz kapcsolódó tudást, jó gyakorlatot osszunk meg az útkereső, a felelős működést fontosnak tartó cégekkel. Hiteles, a felelős működésben élenjáró vállalatok vezetőinek, a témát jól ismerő szakembereknek a meghívásával törekszünk arra, hogy az Akadémia rendezvényeinek részvevői hasznos és hasznosítható elméleti és gyakorlati tudással felvértezve térjenek vissza saját vállalatukhoz, amelynek alapján tovább gondolhatják, hogy saját helyükön, a saját pozíciójukban hogyan tehetnek még többet a valóban felelős vállalati működésért.  

 

További információk a rendezvénysorozatról és regisztráció az egyes eseményekre a  GREEN BRAND Akadémia honlapján. 

Szeptemberben a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével közös eseményen a 21. századi környezetvédelmi megoldásokról lesz szó. Előadóink arra keresik a választ, hogy az egyes területeken (víz, energia, hulladék stb.) milyen modern technológiák léteznek, s bevezetésük milyen pluszt hozhat a cégeknek. 

 

Program:

István Zsolt, (szakértő) – Életciklus-szemlélet és –elemzés egy körforgásos gazdaságban 

Ferenczi Attila Maxim (Recobin Kft.)  – Zöld Létesítmények tervezett hulladékgazdálkodása és -optimalizálása

Dr. Ádám  Béla (HGD. Kft.) – Megújuló energia rendszerek alkalmazási tapasztalatai a családi házaktól az irodaházakig.

Helyszín: KSZGYSZ Zöld rendezvényterem (1024  Budapest, Keleti Károly u. 11/A), 9:00 – 11:30 között 

 

 

Regisztrációs nyomtatvány a lap alján található. 

November elején arról elmélkedünk, mivel és hogyan közlekedünk öt év múlva egy nagyvárosban. Mennyire terjed el a car-sharing, a közösségi kerékpár és társaik? GreenGo, MOL Limo, elektromos roller, robogó? Milyen alternatív lehetőségek léteznek a vállalatok számára például a gépkocsiflotta-építésben, a munkatársak utaztatásában stb.

 

Program:

Sáreczky Richard (MOL Limo) – OML Limo- Van autód! A kőolajtól a mobilitásszolgáltatásig

Varsányi Tamás (Blinkee.city) – Élvezd a szabadságot!

Palkó Zsolt (Universal Leasing/ Tesla) & Horváth András (Elektromos autós vlogger) – Foglalj helyet a jövőben

 

Helyszín: Tesla Universal Bemutató terem ( 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1)

 

Regisztrációs nyomtatvány itt található. 

Ez alkalommal a Felelős Gasztrohős Alapítvánnyal  közösen szervezett akadémián a felelős étkezés és étkeztetés témája kerül terítékre, amely szoros kapcsolatban áll a felelős élelmiszer-termeléssel. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy ismert gasztrobloggerek miként vélekednek a fenntarthatóságról, akár a receptjeiken keresztül.

 

Program:

Előadók és Helyszín még egeztetés alatt.

 

GB Akadémia Workshopok- Ősz 2019 – regisztráció
A cég pontos neve, amire a számla kiállítását kérem
A cég székhelye, amely címre a számla kiállítását kérem
Ha különbözik a cég székhelyétől
Kérjük válassza ki, melyik rendezvényen/ rendezvényeken szeretne részt venni. Többszörös regisztráció esetén a résztvevők az alábbi kedvezményekben részesülnek:
* 2 alkalom esetén a részvételi díj: 8.900 Ft + ÁFA/ fő
* 3 alkalom esetén a részvételi díj: 11.900 Ft + ÁFA/ fő
A részvételi díjról a GB Márkaminősítő Kft. előlegszámlát állít ki, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus formában juttat el. A regisztrációt az előlegszámla ellenértékének beérkezésével tekintjük véglegesnek. A beérkezett összeg alapján állítjuk ki a végszámlát, amelyet szintén a megadott e-mail címre, elektronikus formában küldünk meg.

 

További információk: GREEN BRANDS Hungary, tel.: +36 1 781 9483, e-mail: hungary@green-brands.org