Arhívum

AUSTRIA

Eddig három minősítési ciklus zajlott le Ausztriában. A negyedik GREEN BRANDS Austria 2017/2018 minősítési eljárás már javában zajlik! További részletek eléréséhez kérjük kattintson a Pecsétre. Korábbi minősítési eljárásaink eléréséhez kérjük, látogasson el az Arhívumba.

GERMANY

Eddig három minősítési ciklus zajlott le Ausztriában. További részletek eléréséhez kérjük kattintson a Pecsétre. Korábbi minősítési eljárásaink eléréséhez kérjük, látogasson el az Arhívumba.

CZECH REPUBLIC

2018 nyarától nyerhetik el az első márkák a GREEN BRANDS Czech Republic 2018/2019 minősítést! Nincsenek korábbi archivált eljárások!

HUNGARY

MAGYARORSZÁG 2018 nyarától nyerhetik el az első márkák a GREEN BRANDS Hungary 2018/2019 minősítést! Nincsenek korábbi archivált eljárások!

SLOVAKIA

2018 őszétől nyerhetik el az első márkák a GREEN BRANDS Slovakia 2018/2019 minősítést! Nincsenek korábbi archivált eljárások!

TOVÁBBI ORSZÁGOK

GREEN BRANDS jelenleg több országban is folytat tárgyalásokat potenciális Partnerekkel az eljárás létrehozásáról! Éredeklődés esetén rendelkezésére állunk az alábbi elérhetőségen: office@green-brands.org