Tanúsító védjegy

A GREEN BRAND védjegy

 

A GREEN BRAND védjegy hivatalosan bejegyzett EU tanúsító védjegy lett ez úton is megerősítve, hogy az elnyert márkák valóban környezetbarátok és fenntarthatóak, és ezzel hozzájárulnak a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint értékes természeti erőforrásaink megőrzéséhez.

 

A GREEN BRAND védjegy 2019. november 27-től a GREEN BRANDS Organization GmbH bejegyzett EU tanúsító védjegye, és szerzői jogainak védelme az egész EU-ban érvényes!

 

A GREEN BRAND védjegy és a márkák díjazása előtti értékelési eljárás kiválóságával kiemelkedik a piacon szereplő többi “hivatalos védjegy/ tanúsító pecsét” közül, és ezáltal garantálja az objektív, környezetvédelmi szempontból fenntartható minőséget.

 

A GREEN BRAND védjegy biztosítja, hogy az elnyert márkák valóban környezetbarátok és fenntarthatóak, és ezzel hozzájárulnak a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint értékes természeti erőforrásaink megőrzéséhez.

Ezt szigorú tesztelési, érvényesítési és ellenőrzési eljárásaink biztosítják, amelyeket akkreditált intézetek hajtanak végre szigorú szabványoknak megfelelően.

 

Védjegyünk, illetve értékelési eljárásunk, EU tanúsító védjegyként való bejegyzése egyértelműen megkülönbözteti díjazott márkáinkat a piac többi „zöld” márkájától, amelyek még nem teljesítették a GREEN BRAND-é váláshoz szükséges környezetvédelmi, fenntarthatósági minőségi előírásokat, vagy még nem estek át az értékelési folyamatainkon, ezáltal nem jogosultak a GREEN BRAND védjegy használatára.

 

A minőségi jellemzők, amelyekkel a termékeknek vagy szolgáltatásoknak rendelkezniük kell ahhoz, hogy tanúsítványunkat megszerezzék, és a GREEN BRAND címkét használhassák, kategóriánként változik. Mindegyik szabvány úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa az iparágban a környezetvédelmi szempontból való fenntarthatóságot. A tanúsítási folyamat részletei (érvényesítés / kritériumlapok) megtalálhatók az EU védjegyeinek nyilvántartásában vagy a www.green-brands.org/en/how/ honlapon.

 

 

A GREEN BRANDS Organization GmbH szigorúan semleges és független. Nem áll versenyben semmilyen áru termelőjével vagy szolgáltatás biztosítójával. A tesztkritériumok teljesítéséről való döntést nem befolyásolhatja semmilyen pénzbeli támogatás.